top of page

MAATWERK

Ons stappenplan!

De perfecte handtas voor jou wordt met veel liefde en samenspraak ontworpen! U kan kiezen uit één van de modellen uit mijn winkel die we helemaal aan uw hand kunnen aanpassen. Zo wordt het formaat van de tas besproken, de kleur, de zakjes !

 

Start met het boeken van een afspraak of spring gerust eens binnen in de winkel voor en kijkje!

 Eéns u een idee heeft van het gewenste model bespreken we eerst de aanpassingen naar uw wensen. Een langere riem, binnenzakje, andere sluiting etc. Het maatwerk word uitgeschetst en neergepent zoals besproken.

 

Kies uw gewenste kleur! Als lederbewerker heb ik al een kleine verzameling aan soorten leder en kleuren. Met mijn advies kijk ik mee naar uw verlangens en geef vakkundig kennis over de opties.

 

Bespreking van details. Wenst u een opvallend slotje of toch liever een strakkere uitstraling? Samen kijken we naar de opties die mogelijk zijn uw handtas hun finishing touch geven!

 

Aanvraag voor offerte. Na alle elementen samen te puzzelen stuur ik u binnen de 2/3 werkweken de vrijblijvendee offerte door met alle opgeschreven punten. Eens een voorschot betaald wordt kan ik aan de slag om uw piece uniek klaar te stomen!

DFA9C563-BE98-4BC1-801B-A77B7EB3BF00.jpeg
bottom of page